Om oss

Mirati är verksamt sedan 2011, vi har våra baser i Stockholm och i Malmö men verkar över hela Sverige. Vårt uppdrag är att bygga och stärka varumärken för framtiden genom kommunikation och upplevelser, kort sagt Brand Engagement & Brand Experience. Detta gör vi genom att engagera, motivera och skapa stolthet hos medarbetarna & kunder. Upplevelsekommunikation är ett överlägset verktyg och vår drivkraft och passion är att leverera på varumärkets löfte.

 

Vill du ha hjälp med ett uppdrag, kontakta oss redan idag!

 

Stockholm: malin.wiktorsson@mirati.se
Malmö: bengt.martensson@mirati.se

Hållbara event

Vi på Mirati verkar för en hållbar framtid. Med en värld i ständig förändring på många olika plan är det viktigt att ibland bromsa upp och tänka efter. Alla beslut små som stora får någon typ av effekt och vi värnar om att de beslut vi tar skall göra så liten klimatpåverkan som möjligt. Vi vill med stolthet lämna över till nästa generation som brinner för kommunikation och möten.

 

  • Vi hjälper våra kunder att göra hållbara events med klimatsmarta val.
  • Vi källsorterar och återvinner vi det material vi använder på kontoret och på eventen.
  • Vi uppmanar alltid våra kunder att resa klimatsmart och ta tåg eller buss före flyget.

Vår arbetsplats

Mirati vill verka för en rolig, utmanande och utvecklande arbetsplats. Självklart behandlas alla lika oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion, ålder, funktionsvariation, sexuell läggning eller könsidentitet.

Vill du bli en av oss?

Skriv några rader om dig själv och vad du brinner för till kontakt@mirati.se