Referenser

Följande referenser har skett under företagsnamnet TI Group som idag är Mirati.

Invigningen av Nationalarenan Friends Arena

Samarbetet med TI Group i samband med invigningen av den nya nationalarenan Friends Arena var ovärderligt. Deras professionella och engagerade förhållningssätt underlättade vårt arbete oerhört mycket, under en mycket intensiv arbetsperiod. Vi ser fram emot nästa sammanhang vi behöver deras stöd.
Anette Andersson - Event Manager

BANDYGALAN

Som ansvarig för Svenska Bandyfinalen 2013 och 2014 rekryterade jag TI Group att projektleda och genomföra Bandygalan – en utmärkelsegala för svensk bandy. Galans omfattning var ungefär 300 sittande middagsgäster med underhållning samt en efterfest med liveuppträdande. TI Group genomförde planering, genomförande och utvärdering av evenemanget på ett profits och imponerande sätt. Med relativt små resurser lyckades man skapa en inramning och upplevelser för gästerna som i mångt och mycket motsvarade en betydligt större produktion. Samarbetet var lättjobbat, man förstod sitt uppdrag väl och var noga med att förankra beslut och hålla sina ekonomiska ramar. Jag kan varmt rekommendera TI Group till liknande uppdrag igen.
Fredrik Söderberg - Senior Event Sales Manager - Stockholm Live

Peab

TI Groups arbetsmetod är väldigt proffsig. De arbetar på ett strukturerat sätt med god planering. Trots att vi kom med sena önskemål och förändringar löste de problemen snabbt. De är lyhörda och arbetar på ett kreativt och flexibelt sätt och allt flöt på.
Carina Nilsson - Peab Kommunikation

UEFA Europa League Final 2017

Som ansvarig för Friends Arena Hospitality anlitade jag Malin Wiktorsson på TI Group i samband med evenemanget UEFA Europa League Final 2017. Malin bistod vårt team med planering och genomförande av de VIP-koncept som UEFA erbjöd besökarna i samband med fotbollsmatchen. Vi hade drygt 3500 VIP-gäster fördelade på ett flertal parallella ytor erbjudna olika service och upplevelser. Både gäster och arrangör var nöjda efteråt. På ett mycket professionellt sätt hanterade Malin behoven från involverade parter och höll koll på både stora och små förändringar långt in i processen. Malin är enkel och trevlig att arbeta med och utlovat arbete blir utfört inom överenskommen tid och budget. Jag skulle gärna arbeta med Malin Wiktorsson igen och ställer upp som referens vid behov.
Anette Ternström Andersson - Hospitality & Guest Service Manager, Friends Arena

Swedish Beauty Awards

Att jobba med TI Group var ett sant nöje. Swedish Beauty & Cosmetics Award Otroligt proffsiga, kreativa och med många smarta idéer. Med en bra dialog och kommunikation mellan oss som beställare och TI Group gick arbetet smidigt och med deras erfarenhet och kontaktnät kändes det som en bra grund att stå på under hela projektet. Ser redan fram emot vårt nästa samarbete med Swedish Beauty & Cosmetics Awards nästa år.
Madelaine Nordstrand - Ansvarig Projektledare

Euro Accident

TI Group har i allra största grad varit starkt bidragande till de höga betyg som vi erhöll av våra gäster och samarbetspartners. Euro Accident Health & Care Insurance AB Som uppdragsgivare kunde vi ägna tid och tanke till gästerna på själva eventdagen. Genom att vara lyhörda för våra önskemål och ödmjuka inför uppgiften fick vi förstklassig assistans och service från uppstartsmöte till avslutande avstämningsmöte.
Ulrika Sterner - Kommunikationschef